Premi CEA empresa inclusiva 2018

Hem sento molt orgullós de tots vosaltres. Sense tot l’equip, mai hauríem arribat on som. Seguirem per aquest camí i sempre donant tota la importància que es mereix en la tasca social. Aquest premi, és el reconeixement de la feina ben feta. Gràcies. Pep Escolà #premiscea2018 #elrebostdelpadri #empresainclusiva #guanyadors

 

ARA.AD: El Rebost del Padrí ha estat el mereixedor d’un dels guardons que s’han estrenat en aquesta segona edició: el Premi a l’Empresa Inclusiva. Aquesta categoria s’ha creat per reconèixer i donar valor a aquelles organitzacions empresarials que hagin demostrat el seu compromís cap a la inclusió laboral de les persones amb diversitat funcional. El Rebost del Padrí va néixer pel neguit d’un grup de gent que estima la seva terra i davant de la manca de productes criats o conreats a Andorra. El seu objectiu és el de potenciar i col·laborar amb tot el relacionat amb els productes del país.


Hem sento molt orgullós de tots vosaltres. Sense tot l’equip, mai hauríem arribat on som. Seguirem per aquest camí i sempre donant tota la importància que es mereix en la tasca social.
Aquest premi, és el reconeixement de la feina ben feta.
Gràcies.

Pep Escolà

#premiscea2018 #elrebostdelpadri #empresainclusiva #guanyadors

Contact Info

EL REBOST DEL PADRI

Carrer Pere d'Urg 9

AD500 Andorra la Vella

Phone : Telèfon +376 868 221 Mòbil +376 359 953

Email : elrebostdelpadri@hotmail.com