Champagne Philippe Moutardier es el champagne que utilitzem a El Rebost del Padrí etiquetat en exclusiva a Chézy-sur-Marne

Champagne Philippe Moutardier es el champagne que utilitzem a El Rebost del Padrí etiquetat en exclusiva

Champagne Philippe Moutardier es el champagne que utilitzem a El Rebost del Padrí etiquetat en exclusiva a Chézy-sur-Marne

Champagne Philippe Moutardier

De petit va passar el temps lliure amb la seva àvia quan encara era un nen, i va ser quan Philippe Moutardier va descobrir la seva passió per la terra i pel vi. La seva àvia, visionària al seu temps, havia vist l’interès per comprar i cultivar les seves pròpies vinyes des dels anys seixanta. I va ser perquè Philippe va mostrar una aptitud per cuidar la seva terra molt aviat que li va donar la responsabilitat de les seves terres vitivinícoles.

Avui, Philippe està al capdavant de la marca La Bubble de Porcelaine i comercialitza el Champagne Philippe Moutardier.

A partir d’una única cuvée brut que es va oferir inicialment, Champagne Philippe Moutardier ja està disponible en 4 cuvées principals: Brut Tradition, Brut Demi-Sec, Brut Rosé i Brut Réserve disponibles en una gamma ampliada.

Descobriu també les anyades «Porcelaine», una autèntica obra d’art, la seva càpsula de porcellana certificada de Limoges és molt popular entre els col·leccionistes.

Una vinya de caràcter

Estem situats a l’encantador poble de Chézy-sur-Marne, al sud de l’Aisne, travessat per la ruta turística de Champagne.

Aquesta regió de Champagne està ocupada principalment per Pinot Meunier i Pinot Noir i Chardonnay, tres varietats de raïm autoritzades per la denominació Champagne.

Els raïms, elaborats amb vinyes de primera classe, produeixen un xampany saborós, de qualitat i autèntic.

La nostra selecció de xampany es crea a partir de les 3 varietats de raïm autoritzades per a la producció de xampany AOC (pinot noir, pinot meunier i chardonnay), cosa que ens permet oferir-vos una àmplia selecció d’opcions.

Champagne Philippe Moutardier es el champagne que utilitzem a El Rebost del Padrí etiquetat en exclusiva

 

Le Champagne Philippe Moutardier 

C’est en passant son temps libre avec sa grand-mère alors qu’il était encore enfant que Philippe Moutardier a découvert sa passion de la terre et du vin. Sa grand-mère, visionnaire en son temps, avait dès les années 60 perçu l’intérêt d’acheter et cultiver ses propres terres à vignes. C’est parce que Philippe a montré très tôt des aptitudes à s’occuper de ses terres, qu’elle lui a donné peu à peu la responsabilité de ses terres viticoles.

Aujourd’hui, Philippe est à la tête de la marque La bulle de Porcelaine et commercialise le Champagne Philippe Moutardier.

D’une unique cuvée brut proposé au départ, le Champagne Philippe Moutardier se décline désormais en 4 cuvées principales : le Brut Tradition, le Brut Demi-Sec, le Brut Rosé et le Brut Réserve disponibles dans une gamme élargie.

Découvrez également les cuvées “Porcelaine”, véritable objet d’art, sa capsule certifiée porcelaine de Limoges est très prisée des collectionneurs.

Un vignoble de caractère

Nous sommes situés dans le charmant village de Chézy-sur-Marne dans le sud de l’Aisne, traversé par la route touristique du Champagne.

Cette région champenoise est occupée principalement par le pinot meunier ainsi que le pinot noir et le chardonnay, trois cépages autorisés par l’appellation Champagne.

Le raisin, issu de vignes de premier ordre, permet d’obtenir un champagne savoureux, de qualité et authentique.

Notre sélection de champagne est créée à partir des 3 cépages autorisés pour la production du Champagne AOC (pinot noir, pinot meunier et chardonnay), nous permettant ainsi de vous proposer un large choix.

Contact Info

EL REBOST DEL PADRI

Carrer Pere d'Urg 9

AD500 Andorra la Vella

Phone : Telèfon +376 868 221 Mòbil +376 359 953

Email : elrebostdelpadri@hotmail.com